UAB „Ulita“ (ženklas "Miego imperija") yra įsipareigojusi saugoti ir gerbti Jūsų privatumą. Prašome įdėmiai perskaityti šį pranešimą apie privatumą, kad suprastumėte, kodėl ir kaip renkame Jūsų duomenis, taip pat kaip juos naudosime.

Pranešime apie privatumą apžvelgiamos šios temos:

  • kaip naudojame Jūsų asmens duomenis;
  • kokius asmens duomenis atskleidžiame trečiosioms šalims;
  • kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis;
  • rinkodaros pranešimai;
  • Jūsų teisės;
  • kaip naudojame slapukus;
  • kita svarbi informacija apie asmens duomenų naudojimą;
  • Jūsų privatumo apsaugos nuostatų pakeitimai;
  • kaip su mumis susisiekti.

Pirmą kartą lankantis mūsų interneto svetainėje mes paprašysime Jūsų patvirtinti, jog sutinkate, kad būtų naudojami slapukai šiame pranešime išdėstytomis sąlygomis.

Iškilus bet kokiems klausimams dėl mūsų taikomų asmens privatumo apsaugos nuostatų, rašykite mums adresu info@miegoimperijal.lt

KAIP NAUDOJAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

Jūsų asmens duomenis naudojame įvairiais būdais – tai priklauso nuo informacijos pobūdžio. Toliau pateiktose lentelėse išsamiai aprašomas jų naudojimas, apžvelgiant ir pagrindžiant mūsų atliekamus veiksmus.

Jūsų vardas, pavardė ir kontaktiniai duomenys

Kaip naudojame duomenis? Kodėl juos naudojame?
Pristatydami Jūsų įsigytas prekes Jūsų nurodytu mokėtojo ir pristatymo adresu Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums. Mums būtų sudėtinga išsiųsti Jums užsakytas prekes nenurodant Jūsų vardo, pavardės ir kontaktinių duomenų.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo sandorio įvykdymo dienos.
Siųsdami Jums informaciją apie mūsų naujus produktus ir paslaugas el. paštu, SMS žinutėmis, Facebook ir Gmail platformomis ar paprastu paštu Tokiu būdu siekiame, kad Jūs visuomet žinotumėte visą naujausią informaciją. Šią informaciją siunčiame tik Jums sutikus.
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos arba tol, kol atšauksite šį sutikimą.
Siųsdami su mūsų paslaugomis susijusias SMS žinutes, el. laiškus ar pranešimus per mūsų programėles, pavyzdžiui, naujausią informaciją apie užsakymą ir apklausas paslaugų kokybei įvertinti Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums (kad žinotumėte, kada užsakytos prekės bus pristatytos). Tuo tarpu apklausos paslaugų kokybei įvertinti mums padeda gerinti mūsų paslaugų kokybę (Jūs galite atšaukti tokių anketų gavimą).
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo komunikacijos su Jumis pabaigos.
Organizuodami konkursus Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums; jei negalėsime naudoti Jūsų duomenų, Jūs neturėsite galimybės laimėti.
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 2 (dvejus) metus nuo žaidimo pabaigos, o prizų laimėjimo atveju – ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo prizo perdavimo.
Siekdami Jus identifikuoti, kai pateikiate užsakymą telefonu Tai būdina, kad galėtume tvarkyti Jūsų užsakymą, pateiktą telefonu.
Tokios komunikacijos duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo perdavimo pabaigos.
Dėl sukčiavimo prevencijos ir nustatymo Tai būtina, siekiant užkirsti kelią sukčiavimui ir nustatyti sukčiavimo atvejus, kad apsaugotume Jus ir miegoimperija.lt
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

Informacija apie Jūsų interesus, gyvenamąjį miestą, lytį ir gimimo datą

Siekdami sužinoti Jūsų tikrąjį amžių Mūsų interneto svetainėje teikiamos paslaugos skirtos tik vyresniems nei 14 metų asmenims.
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba paskutinio sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).
Taikydami klientų segmentavimo strategiją Tokiu būdu siekiame geriau patenkinti Jūsų interesus. Vietoj bendrų pranešimų Jums bus siunčiama tik informacija Jus dominančiomis temomis.
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos arba tol, kol atšauksite šį sutikimą

Jūsų mokėjimo informacija

Priimdami ir grąžindami pinigus Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums.
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo operacijos atlikimo dienos
Dėl sukčiavimo prevencijos ir nustatymo Tai būtina, siekiant užkirsti kelią sukčiavimui ir nustatyti sukčiavimo atvejus, kad apsaugotume Jus ir miegoimperija.lt
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

Jūsų kreipimosi į mus istorija

Jūsų perduota informacija, pavyzdžiui, telefonu arba el. paštu.

Teikdami paslaugas ir pagalbą Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums. Galų gale juk Jūs tikitės iš mūsų aukščiausio lygio aptarnavimo.
Tokios komunikacijos duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo komunikacijos pabaigos

Pirkimo ir veiksmų istorija

Jūsų pirkiniai, Jūsų krepšelyje išsaugotos prekės ir Jūsų veiksmai naudojantis el. paštu, interneto svetaine ir programėlėmis.

Parduodami Jums prekes Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums (šiam tikslui naudojame tik Jūsų pirkimo istoriją).
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba paskutinio sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).
Teikdami paslaugas ir pagalbą, taip pat tvarkydami pinigų grąžinimo klausimus Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums (šiam tikslui naudojame tik Jūsų pirkimo istoriją).
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba paskutinio sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).
Siųsdami el. laiškus dėl palikto pirkinių krepšelio Tai reikalinga, kad galėtume priminti, jog Jūsų pirkinių krepšelyje yra palikta prekė. Kiekvieno naujienlaiškio apačioje rasite atsisakymo ir nustatymų valdymo funkcijas.
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos arba tol, kol atšauksite šį sutikimą.
Siųsdami personalizuotus el. laiškus Tokiu būdu siekiame patenkinti Jūsų poreikius, atspindėti Jūsų interesus ir užtikrinti aukščiausią aptarnavimo lygį. Kiekvieno naujienlaiškio apačioje rasite atsisakymo ir nustatymų valdymo funkcijas.
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos arba tol, kol atšauksite šį sutikimą.

Informacija apie Jūsų įrenginį

Informacija, kurią pateikiate mums naršydami mūsų interneto svetainėje arba naudodamiesi mūsų programėlėmis, įskaitant interneto protokolo (IP) adresą ir įrenginio tipą, ekrano skiriamąją gebą ir (pasirinkus informacijos bendrinimą su mumis) Jūsų buvimo vietos duomenis, taip pat informaciją apie tai, kaip naudojatės mūsų interneto svetaine ir programėlėmis.

Siekdami patobulinti savo programėles ir interneto svetainę, taip pat, kad galėtume Jums nustatyti numatytąsias parinktis. Tokiu būdu siekiame užtikrinti kuo malonesnę pirkimo patirtį.
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba paskutinio sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).
Siekdami apsaugoti savo interneto svetainę ir programėles Tai būtina, siekiant užkirsti kelią sukčiavimui ir nustatyti sukčiavimo atvejus, kad apsaugotume Jus ir miegoimperija.lt
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

Informacija, gaunama jungiantis prie „Google“ ir „Facebook“

Siekdami suteikti galimybę prisijungti prie mūsų interneto svetainės ir programėlių Tokiu būdu užtikriname lengvesnes sąlygas naudotis miegoimperija.lt ir įsigyti Jums patinkančias prekes.
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 50 (penkiasdešimt) metų nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba paskutinio sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

Lojalumo kortelių informacija

Norėdami suteikti galimybę dalyvauti lojalumo programoje Norime, kad Jūs pasinaudotumėte lojalumo programų teikiamais privalumais. Dalyvaujant lojalumo programoje, galima įsigyti prekes už patrauklesnes kainas, taip pat kaupti lojalumo taškus ir vėliau juos panaudoti perkant parduotuvėje.
Lojalumo kortelių duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei iki lojalumo kortelės galiojimo pabaigos

Jūs neprivalote suteikti mums jokios tokio pobūdžio asmeninės informacijos, tačiau jos nesuteikus Jums gali nepavykti įsigyti mūsų prekių. Be to, mažai tikėtina, kad tokiu atveju bus užtikrintas maksimalus bendras aptarnavimo kokybės lygis. Tačiau renkatės Jūs ir mes gerbiame Jūsų pasirinkimą.

Mes galime naudoti Jūsų asmens duomenis šiame pranešime nurodytomis sąlygomis ir tais atvejais, kai būtina vykdyti arba ginti teisinius reikalavimus, nesvarbu, ar pagal teisminę, administracinę ar kitą, neteisminę procedūrą. Dėl šios priežasties Jūsų asmens duomenis mes tvarkome remdamiesi teisėtu intereso pagrindu, siekdami apginti bei užtikrinti savo, Jūsų ir kitų teises.

Jūsų asmens duomenis galime tvarkyti ne tik minėtiems konkretiems tikslams. Juos taip pat galime tvarkyti, kai tai yra būtina siekiant vykdyti mums privalomą teisinę prievolę arba apsaugoti Jūsų arba kito fizinio asmens gyvybiškai svarbius interesus.

KOKIUS ASMENS DUOMENIS ATSKLEIDŽIAME TREČIOSIOMS ŠALIMS

Mes norime įgyti ir išlaikyti Jūsų pasitikėjimą, todėl Jūsų asmens duomenis atskleisime tik būtinais atvejais.

Jūsų asmens duomenis galime perduoti toliau išvardytų kategorijų trečiosioms šalims, kurios mums yra svarbios, kad galėtume Jums teikti savo paslaugas, kaip nurodyta šiame pranešime:

  • Mes galime atskleisti Jūsų asmens duomenis bet kuriai mūsų grupės bendrovei (įskaitant mūsų dukterines bendroves ir mūsų kontroliuojančią bendrovę bei visas jos dukterines bendroves);
  • Mes galime perduoti jūsų asmens duomenis savo draudikams ir profesionaliems konsultantams dėl rizikos valdymo, profesionalių konsultacijų arba teisinių reikalavimų pateikimo, vykdymo arba gynimo;
  • Su prekių pirkimu susijusias finansines operacijas interneto svetainėje gali tvarkyti mūsų mokėjimo paslaugų teikėjai. Jūsų finansinių operacijų duomenis savo mokėjimo paslaugų teikėjams atskleidžiame tik tiek, kiek būtina mokėjimo operacijoms atlikti, pinigams grąžinti ir skundams nagrinėti;
  • Specifinėms paslaugoms teikti Jūsų asmens duomenis galime perduoti kitiems paslaugų teikėjams, pavyzdžiui, interneto svetainės prieglobos paslaugų teikėjams, kurjerių tarnyboms, serverių ir jų techninės priežiūros paslaugų teikėjams, el. pašto paslaugų teikėjams. Sudarę sutartį su subrangovais, mes imamės visų būtinų priemonių, kad ir mūsų duomenų tvarkytojai laikytų asmens duomenis paslaptyje.

Jūsų asmens duomenis galime perduoti ne tik nurodytais konkrečiais atvejais, bet ir vykdydami savo teisines prievoles, taip pat iškilus būtinybei apsaugoti Jūsų ar kitų asmenų gyvybiškai svarbius interesus.

Šioje dalyje nurodytos trečiosios šalys taip pat gali būti įsisteigusios už Lietuvos Respublikos, Europos Sąjungos ar Europos ekonominės erdvės ribų. Perduodami Jūsų asmens duomenis tokiems asmenims, imsimės visų būtinų teisinių priemonių, kad būtų tinkamai apsaugota Jūsų teisė į privatumą.

KIEK LAIKO SAUGOME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

Kartais mes negalime nurodyti konkretaus Jūsų asmens duomenų saugojimo laikotarpio. Pavyzdžiui, prieigos duomenys bus saugomi tiek, kiek reikės konkretiems tikslams pasiekti. Mes turime teisę saugoti Jūsų asmens duomenis, kai tai yra būtina siekiant vykdyti mums privalomas teisines prievoles, taip pat apsaugoti Jūsų ar kitų asmenų gyvybiškai svarbius interesus.

RINKODAROS PRANEŠIMAI

Jums leidus, el. paštu, SMS žinutėmis Jums siųsime rinkodaros pranešimus, kad sužinotumėte mūsų naujienas ir galėtumėte susipažinti su mūsų produktais ir juos rasti.

Jūs galite bet kuriuo metu atsisakyti rinkodaros pranešimų, siunčiamų iš miegoimperija.lt

Tai galite padaryti:

  • bet kuriame el. laiške spustelėję prenumeratos atšaukimo nuorodą;
  • susisiekę su mumis el.paštu info@miegoimperija.lt arba telefonais +370 600 70714 arba +370 659 75733.

Jums atšaukus prenumeratą, mes atnaujinsime Jūsų profilį, kad rinkodaros pranešimai Jums nebebūtų siunčiami.

Prašome atkreipti dėmesį, jog miegoimperija.lt yra jungtinis įvairių tarpusavyje susijusių paslaugų tinklas, visų mūsų sistemų atnaujinimas gali užtrukti kelias dienas. Taigi, kurį laiką, kol Jūsų užklausa bus vykdoma, Jūs dar galite ir toliau gauti rinkodaros pranešimus.

Atsisakius rinkodaros pranešimų, informacija apie paslaugas (pavyzdžiui, naujausia informacija apie užsakymą) bus ir toliau teikiama.

JŪSŲ TEISĖS

Šioje pranešimo dalyje apžvelgiame duomenų apsaugos teisės aktuose numatytas Jūsų teises. Kai kurios teisės apima daug aspektų, todėl šiame pranešime pristatome tik pagrindinius. Rekomenduojame susipažinti su atitinkamais teisės aktais ir priežiūros institucijų gairėmis, kad žinotumėte visą informaciją apie šias teises.

Jūs turite šias su asmens duomenimis susijusias teises:

  • teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kuriuos mes saugome;
  • teisę reikalauti ištaisyti netikslius Jūsų asmens duomenis, kuriuos mes saugome (nors daugelį jų galite pataisyti atsidarę Mano paskyra);teisę paprašyti, kad mes pašalintume Jūsų duomenis;
  • teisę paprašyti, kad mes pašalintume Jūsų duomenis;
  • teisę apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą;
  • teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys;
  • teisę į duomenų perkeliamumą (galioja nuo 2018-05-25);
  • teisę pateikti skundą priežiūros institucijai;
  • teisę atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų duomenis.

Jei norite pasinaudoti savo teisėmis, pateikti skundą arba iškilus klausimams, rašykite mums adresu info@miegoimperija.lt

  • Teisė susipažinti su asmens duomenimis. Jūs turite teisę gauti iš mūsų patvirtinimą ar tvarkome su Jumis susijusius asmens duomenis. Mums tvarkant Jūsų asmens duomenis, Jūs turite teisę susipažinti su tvarkomais asmens duomenimis kartu su tam tikra papildoma informacija. Ši papildoma informacija apima asmens duomenų tvarkymo tikslus, asmens duomenų kategorijas ir asmens duomenų gavėjus. Mes Jums pateiksime Jūsų asmens duomenų kopiją jei nebus pažeistos kitų asmenų teisės ir laisvės.
  • Teisė reikalauti ištaisyti asmens duomenis. Jūs turite teisę patikslinti visus netikslius savo asmens duomenis ir, atsižvelgiant į tvarkymo tikslus, papildyti visus neišsamius savo asmens duomenis.
  • Tam tikrais atvejais Jūs turite teisę prašyti, kad būtų ištrinti Jūsų asmens duomenys. Šia teise galite pasinaudoti, kai: (i) asmens duomenų nebereikia, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami ar kitaip tvarkomi; (ii) atšaukiate savo sutikimą ir nėra kito teisinio pagrindo tvarkyti duomenis; (iii) nesutinkate, kad asmens duomenys būtų tvarkomi pagal taikomuose duomenų apsaugos teisės aktuose numatytas taisykles; (iv) asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, arba (v) asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai. Tiesa, atkreipiame dėmesį, kad tam tikrais atvejais šia teise pasinaudoti negalėsite dėl taikomų išimčių. Šios išimtys apima atvejus, kai tvarkyti asmens duomenis yra būtina siekiant: (i) pasinaudoti saviraiškos ir informacijos laisve; (ii) laikytis mums privalomų teisinių įsipareigojimų; arba (iii) pareikšti, vykdyti arba ginti teisinius reikalavimus.
  • Tam tikrais atvejais Jūs turite teisę apriboti duomenų tvarkymą. Šia teise galima pasinaudoti tokiais atvejais: (i) Jums ginčijant asmens duomenų tikslumą; (ii) kai asmens duomenys tvarkomi neteisėtai, tačiau Jūs nenorite, kad jie būtų ištrinti; (iii) kai asmens duomenų nebereikia mūsų duomenų tvarkymo tikslais, tačiau Jūs jų prašote dėl teisinių reikalavimų pareiškimo, vykdymo ar gynimo, arba (iv) Jums nesutikus, kad jie būtų tvarkomi remiantis viešuoju arba teisėtu interesu, kol bus patikrintas Jūsų nesutikimo pagrindas. Apribojus asmens duomenų tvarkymą šiuo pagrindu, mes galime toliau saugoti Jūsų asmens duomenis, tačiau toliau jų netvarkysime, išskyrus: (i) su Jūsų sutikimu; (ii) dėl teisinių reikalavimų pareiškimo, vykdymo ir gynimo; (iii) siekdami apsaugoti kitų fizinių ar juridinių asmenų teises arba (iv) dėl svarbaus viešojo intereso.
  • Jūs turite teisę nesutikti, kad mes tvarkytume Jūsų asmens duomenis dėl priežasčių, susijusių su Jūsų konkrečia situacija, tačiau tik tokiu mastu, kiek duomenis naudojame viešojo intereso tikslais arba dėl mūsų ar trečiosios šalies teisėtų interesų. Jums su tuo nesutikus, mes sustabdysime asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus atvejus, kai galime įrodyti, kad duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Jūsų interesus, teises ir laisves, arba siekdami pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus.
  • Jūs turite teisę nesutikti, kad Jūsų asmens duomenis tvarkytume tiesioginės rinkodaros tikslais (įskaitant profiliavimą tiesioginės rinkodaros tikslais). Jums su tuo nesutikus, mes sustabdysime Jūsų asmens duomenų tvarkymo veiksmus šiuo tikslu.
  • Jūs turite teisę nesutikti, kad Jūsų asmens duomenis tvarkytume mokslinių ar istorinių tyrimų arba statistiniais tikslais. Jums su tuo nesutikus, mes sustabdysime Jūsų asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus atvejus, kai tai yra būtina vykdant užduotį dėl viešojo intereso.
  • Teisė į duomenų perkeliamumą (galioja nuo 2018-05-25). Tais atvejais, kai asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra:

Jūsų sutikimas arba
sutarties vykdymas ar veiksmai, atlikti Jūsų prašymu prieš sudarant sutartį.

Jūs turite teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu. Tačiau šia teise negalėsite pasinaudoti tais atvejais, kai ji gali neigiamai paveikti kitų teises ir laisves.

  • Jei manote, kad tvarkydami Jūsų asmens duomenis pažeidžiame duomenų apsaugos teisės aktus, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kurios buveinės adresas A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius, www.ada.lt.
  • Tais atvejais, kai Jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra sutikimas, Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą. Sutikimo atšaukimas neturės įtakos duomenų tvarkymo teisėtumui iki atšaukimo.

KAIP NAUDOJAME SLAPUKUS

Mūsų interneto svetainėje, kaip ir daugelyje kitų, taip pat naudojami slapukai. Tai mažos apimties duomenų failai, kurie padeda mums greičiau ir patikimiau pateikti turinį. Jums lankantis mūsų svetainėse ar jomis naudojantis, taip pat naudojantis mūsų paslaugomis, programėlėmis, įrankiais ar pranešimų perdavimo kanalais, mes arba mūsų įgalioti paslaugų teikėjai galime naudoti slapukus, padedančius mums geriau, greičiau ir patikimiau Jus aptarnauti, taip pat reklamos tikslais.

Paprastai slapukuose nėra saugoma jokia informacija, kuri galėtų idenfitikuoti naudotojo tapatybę, tačiau Jūsų asmeninė informacija, kurią mes tvarkome, gali būti siejama su slapukų gauta ir saugoma informacija.

Trys Jūsų slapukų valdymo būdai:

Išoriniai šaltiniai;
Naršyklės nustatymai.

Mūsų paslaugų teikėjų naudojami slapukai

Mes naudojamės „Google Analytics“ teikiama paslauga, kuri padeda analizuoti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine. Išsamiau su „Google“ privatumo politika galite susipažinti čia.

Daugiau informacijos apie tai, kaip galite pasiekti, tvarkyti ar pašalinti su „Google“ paskyra susietą informaciją, pateikiama skiltyje „Aiškumas ir pasirinkimas“.

Mes leidžiame šiems patikimiems ir Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) besilaikantiems verslo subjektams naudoti slapukus ar panašias technologijas reklamos ir tyrimų paslaugoms teikti.

Savo interneto svetainėje naudojamės „Google Analytics“ paslauga, kad išsiaiškintume, kaip lankytojai naudojasi interneto svetainės turiniu. Jei nenorite, kad Jūsų naršyklėje būtų naudojama „Analytics“ funkcija, galite įdiegti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės plėtinį. Daugiau apie „Google Analytics“ ir privatumą galite sužinoti spustelėję čia.

Vykdydami tiesioginės rinkodaros veiklą, mes naudojamės „Google Partners“ reklamos sistema. Tokiu būdu galime Jums pateikti aktualius pasiūlymus. Jūs galite pakeisti šiuos nustatymus čia. Norėdami daugiau sužinoti apie „Google“ reklamą ir jos privatumo politiką, spustelėkite čia.

Vykdydami tiesioginės rinkodaros veiklą, mes galime naudotis „Facebook“ reklamos platforma, kuri padeda mums nustatyti pirkėjų poreikius, remiantis slapukų surinkta informacija. Daugiau apie „Facebook“ privatumo politiką galite sužinoti spustelėję nuorodą. Be to, Jūs galite spustelėti šią nuorodą ir pakeisti savo reklamos nustatymus „Facebook“ platformoje.

Vykdydami tiesioginės rinkodaros veiklą, mes galime naudotis „RTB House“ reklamos platforma, kuri padeda mums nustatyti pirkėjų poreikius, remiantis slapukų surinkta informacija. Daugiau apie „RTB House“ privatumo politiką galite sužinoti spustelėję nuorodą. Be to, Jūs galite pakeisti reklamos nustatymus „RTB House“ platformoje spustelėję nuorodą.

Vykdydami tiesioginės rinkodaros veiklą, mes galime naudotis „Adform“ reklamos platforma, kuri padeda mums nustatyti pirkėjų poreikius, remiantis slapukų surinkta informacija. Daugiau apie „Adform“ privatumo politiką ir nustatymus galite sužinoti spustelėję nuorodą.

Mes galime naudotis „Hot Jar“ įrankiu, kad optimizuotume naudojimosi mūsų interneto svetaine patirtį. Daugiau apie šią privatumo politiką galite sužinoti spustelėję nuorodą.

Kaip galite valdyti slapukus naršyklėje

Daugelis žiniatinklio naršyklių leidžia naudotojams atšaukti arba pašalinti slapukus. Šie veiksmai skiriasi priklausomai nuo konkrečios naršyklės ir atitinkamos jos versijos. Jūs galite prieiti prie naujausios informacijos apie tai, kaip patiems užblokuoti ar pašalinti slapukus pačių paslaugų teikėjų svetainėse, pavyzdžiui, „Chrome“, „Firefox“, „Internet Explorer“ ir „Safari“.

Prašome atkreipti dėmesį, jog pašalinus arba iš anksto išjungus slapukus, negalėsite tinkamai naudotis mūsų interneto svetaine ir jos tam tikromis funkcijomis.

KITA SVARBI INFORMACIJA APIE ASMENS DUOMENŲ NAUDOJIMĄ

Trečiųjų šalių interneto svetainės

Mes galime bendradarbiauti su trečiųjų asmenų bendrovėmis (dažniausiai vadinamomis paslaugų teikėjais), kurios turi galimybę, mums leidus, interneto svetainėse arba mūsų paslaugų vietose, programėlėse ir įrankiuose patalpinti trečiųjų šalių slapukus. Šių paslaugų teikėjai mums padeda kokybiškiau, greičiau ir patikimiau Jus aptarnauti.

Prašome atkreipti dėmesį, jog trečiųjų šalių slapukams taikoma trečiųjų šalių privatumo politika, todėl mes neprisiimame jokios atsakomybės už šias privatumo nuostatas.

Vaikų asmens duomenys

Mūsų interneto svetainėje teikiamos paslaugos skirtos tik vyresniems nei 14 metų asmenims. Atskirose lojalumo programose ar konkurso sąlygose gali būti numatyta kitokia, aukštesnė minimali dalyvių amžiaus riba.

Jei turėsime pagrįstų abejonių, kad tvarkome duomenis asmenų, kurie yra jaunesnio amžiaus nei nurodyta šioje dalyje, mes pašalinsime šių asmenų duomenis iš duomenų bazių.

VAIZDO STEBĖJIMAS

Informuojame, kad UAB „Ulita“ (įmonės kodas 302606875, adresas P.Cvirkos g. 56-10, Šiauliai, el. paštas info@miegoimperija.lt) tvarko jūsų asmens duomenis UAB „Ulita“ nustatytu asmenų ir turto apsaugos, prevencijos nuo teisės pažeidimų, pažeidėjų identifikavimo, teisės pažeidimų išaiškinimo (vaizdo stebėjimas) tikslu ir priemonėmis. Tvarkyti jūsų duomenis būtina siekiant teisėtų UAB „Ulita“ bei jos klientų interesų – apsaugoti darbuotojus, klientus, jų bei bendrovės turtą, identifikuoti pažeidėjus. Vaizdo duomenų pateikimas nėra nei reikalaujamas, nei privalomas, tačiau savo ar transporto priemonės atvaizdą slepiantis asmuo bus stebimas ypač atidžiai. Vaizdo kameromis užfiksuotus jūsų asmens duomenis tvarko (gauna) apsaugos paslaugas teikiančios, vaizdo fiksavimo sistemą prižiūrinčios įmonės, uždaroji akcinė bendrovė „Ulita“. Esant teisės pažeidimams, vaizdo duomenys perduodami ikiteisminio tyrimo įstaigoms, teismams; įvykus draudiminiam įvykiui, vaizdo duomenys teikiami draudimo bendrovei. Vaizdo duomenys saugomi 2-6 mėnesius. Primename, kad jūs turite teisę prašyti leisti susipažinti su jūsų asmens duomenimis ir teisės aktais numatytais atvejais juos ištrinti, apriboti duomenų tvarkymą. Jūs taip pat turite teisę pateikti skundą priežiūros institucijai, visų pirma ES valstybėje narėje, kurioje yra jūsų nuolatinė gyvenamoji vieta, darbo vieta arba vieta, kurioje padarytas įtariamas pažeidimas. Lietuvos Respublikoje priežiūros institucija - Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija.

Informuojame, kad jūs turite teisę dėl su jūsų konkrečiu atveju susijusių priežasčių bet kuriuo metu nesutikti, kad su jumis susiję asmens duomenys būtų tvarkomi. Tokiu atveju UAB „Ulita“ nebetvarko jūsų asmens duomenų, išskyrus atvejus, kai UAB „Ulita“ įrodo, kad duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už jūsų interesus, teises ir laisves, arba siekiant pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus.

JŪSŲ PRIVATUMO APSAUGOS NUOSTATŲ PAKEITIMAI

Mes periodiškai galime keisti šį pranešimą, kad jis atspindėtų, kaip tvarkome Jūsų duomenis.

Atlikę reikšmingų pakeitimų, apie tai pranešime interneto svetainėje arba kitomis atitinkamomis susisiekimo priemonėmis, pavyzdžiui, el. paštu, kad Jūs galėtumėte peržiūrėti šiuos pakeitimus prieš toliau naudodamiesi mūsų interneto svetaine.

KAIP SU MUMIS SUSISIEKTI

Mes visuomet norime išgirsti savo klientų atsiliepimus (ypač jei esate mumis nusivylę arba manote, kad galėtume dirbti geriau).

Nedvejodami kreipkitės į mus, jei:

  • turite kokių nors klausimų arba atsiliepimų apie šį pranešimą;
  • norite, kad mes nustotume naudoti Jūsų informaciją;
  • norite pasinaudoti kokiomis nors pranešime minimomis savo teisėmis arba pateikti skundą.

Jūs galite kreiptis į mus asmens privatumo klausimams el. pašto adresu info@miegoimperija.lt arba telefonu +370 600 70714 ir +370 659 75733.